כתבו על אנג'לינה

 
אנג'לינה
 
 
 
 
אירופה הקטנה
ערן לב | ידיעות אחרונות, 06/09/2015
צרפתיה אינטימית נחתה בהוד השרון כשמשה כהן ("מנטה ריי" ת"א, "הטאבון" יפו) וחבריו החליטו לפתוח מסעדה צרפתית המתמחה בפירות ים דווקא בהוד השרון, הם ידעו שהם עושים משהו לא כשר. אחרי הכל, עד "אנג'לינה" דרכו של הוד-השרונאי מן המניין שחשק בשרץ מהוגן נמשכה לעתים עד הרצליה פיתוח, תתארו לכם. אם כבר דרכים, אז למסעדות צרפתיות קוראים בדרך כלל בשם צרפתי. נראה שמי שהביאו את הבשורה הצרפתית לפריפריה השרונית בחרו ללכת עם הלב ולאו דווקא עם המסורת, וכך הועדפה אנג'לינה על פני ג'ולי המתבקשת. החלל הלא גדול אך המעוצב של אנג'לינה מאפשר אתנחתא אינטימית באווירה אירופית איחודית. המחירים, לעומת זאת, צמודים לשקל התל-אביבי. טעמנו כבדי עוף בחמישה בצלים (39 ש"ח) שנחו על פירה ביתי והיו עשויים כראוי, וכלפי ריזוטו עשיר בפירות ים (64 ש"ח) היינו עניים בסבלנות והוא נעלם כלעומת שבא. על סלט ראשי קלמרי (32) נמליץ בפני מי שלא רוצים להשתולל יותר מדי אבל עדיין מעוניינים לתת בראש, וגם קרם ברולה וניל (26) שגרר התפעלות נדירה צד הפריזאית בחבורה, שווה נסיון. אבל לא רק תרבות אוכל יש באנג'לינה. בדרך לשירותים עוד הספקנו לראות סרט.